Proč je Fake Bake Flawless v sezóně 2021 nejprodávanější samoopalovák?

Proč patří Fake Bake Flawless k jednomu z nejprodávanějších samoopalovacích produktů této sezóny? Je opravdu takový skvělý a vytvoří opálení, jaké slibuje?

Odpověď je jednoduchá:

Více než milion prodaných kusů po celém světě.

 

Samoopalovací kosmetika prošla v nedávném období velkou změnou a klienty kromě výsledku zajímá i něco víc. Informace jako: Zda se v produktech používají parabeny a jiné chem. látky, zda se kosmetika testuje na zvířatech, případně zda je vhodná i pro vegany.

Výjimkou není ani značka Fake Bake, která se specializuje na samoopalování již 25 let a v posledních letech prošla hned několika změnami. Design i použití samoopalovacích produktů se zjednodušilo, zásadně se vylepšilo složení produktů a upravila se i celková škála nabídky.

 

Samoopalovaci-mleko-FakeBake-Flawless-Flawless-DARKER-min-min

 

Sérii produktů Fake Bake Flawless tvoří dvě samoopalovací mléka. Flawless, které vytváří jemné až střední opálení a Flawless DARKER, které vytváří tmavé až extra tmavé opálení.

Vzhledem k letošní sezóně, kdy se chladné jarní počasí přehouplo ihned do tropického léta, na pozvolné opalování a postupné získávání bronzu prostě nebyl čas. Na výsluní se proto ihned dostala tmavší verze mléka, Flawless DARKER.

 

Samoopalovací mléko: Fake Bake Flawless DARKER Self-Tan Liquid

Na první pohled krásná, luxusní krabička, která obsahuje vše potřebné pro vytvoření vašeho opálení. 170ml Samoopalovací mléko Flawless DARKER, aplikátor (rozprašovač) pro jednodušší dávkování. V balení také najdete speciální MITT rukavici pro snadnou aplikaci a aplikační rukavice, které chrání pokožku dlaní před samoopalovacími složkami. Nechybí ani návod k použití.

 

Samoopalovaci-mleko-FakeBake-Flawless-Flawless-DARKER-blog-1-min

 

Fake Bake je dlouhodobě znám i díky příjemné parfemaci svých samoopalovacích přípravků a není tomu jinak ani u samoopalovacích mlécích Flawless. Už po prvním přivonění si vás získá krásná exotická, jemně sladká vůně. Složení bez živočišných složek v souladu se zásadami veganství a netestování na zvířatech jsou samozřejmostí.

 

picto-fakebake-cz

 

Fake Bake Flawless má LIQUID konzistenci = tekuté mléko, které před použitím důkladně protřepejte. Pro aplikaci použijte přibalený rozprašovat, díky kterému si mléko dokážete jednoduše nastříkat na speciální Mitt rukavici a rozetřít po pokožce. Aplikace je opravdu jednoduchá a zvládne ji i začátečník. Flawless neucpává póry a je bezpečné v těhotenství, i při kojení.

 

Návod: Jak správně aplikovat samoopalovací produkty?

 

Velkou výhodou je indikační (doprovodná barva) obsažená ve složení, která vám ukáže, kde jste si mléko již nanesli a kde ještě ne. Místa, která si přetřete zůstanou okamžitě tmavší. Doprovodná barva vám ale opálení nevytváří, pouze pomáhá při aplikaci, resp. ukazuje místa, kde jste si mléko již nanesli a kde ještě ne. Samoopalovací složky jsou totiž bezbarvé.

Doprovodná barva je na bázi vody a po aplikaci se jednoduše smyje.

 


Náš TIP: Aplikujte vždy s rukavicemi odspodu nahoru, začněte nohama a plynule přejděte až ke krku a obličeji. Na hrubší pokožku (kotníky, kolena, lokty, prsty a klouby na rukou) aplikujte jen minimum mléka.


 

Samoopalovaci-mleko-FakeBake-Flawless-Flawless-DARKER-blog-2-min

Samoopalovaci-mleko-FakeBake-Flawless-Flawless-DARKER-blog-3-min

 

Fake Bake Flawless je na přírodní bázi, bez jakýchkoliv barviv. To znamená že neobsahuje žádné chemické látky, které by způsobovaly nepřirozené oranžové nebo žluté odstíny opálení. Samoopalovací složky jsou přírodní sacharidy DHA, DMI a Erytrulóza, které po kontaktně s vaší pokožkou reagují s bílkovinou (keratinem) a vytvářejí tak opálení.

Opálení je vždy přirozené a přizpůsobí se vašemu odstínu pokožky. Proto, pokud stejný samoopalovací produkt používá váš známý, jeho opálení nebude nikdy stejné jako to vaše.

 


Náš TIP: Čím větší množství produktu použijete, tím bude vaše opálení tmavší. Čím déle si necháte produkt při aplikaci působit, tím bude vaše opálení tmavší.


 

V době vytváření opálení bude tmavnout i doprovodná barva. Nelekněte se, opálení bude přirozenější a jemnější, než je odstín doprovodné barvy. Samoopalovací mléko Flawless vytvoří opálení za 4-6 hodin. Delší působení mléka není nutné. V době vytváření opálení není vhodný kontakt s vodou, či provádění činností, které přímo ovlivňují pokožku nebo způsobují pocení.

Následuje sprcha bez použití houbičky nebo peelingového sprchového gelu. Sprchujte se vlažnou vodou, protože velmi horká voda by vaši pokožku vysušila a zkrátila trvání vašeho nového opálení. Následuje jemné osušení a hydratace vašim oblíbeným krémem, mlékem či olejem.

 

Samoopalovaci-mleko-FakeBake-Flawless-Flawless-DARKER-blog-4-min

 

Vaše opálení se bude ještě 12 hodin vyvíjet a uzamykat v pokožce. V tomto čase se vyhněte sauně, horkému koupeli, cvičení, či kosmetickým procedurám. Budete krásně vidět, jak se opálení zcela rozvíjí a vy tmavnete.

 


Náš TIP: Pokud chcete mít krásné opálení na nějakou společenskou příležitost, která se koná např. v sobotu, samoopalovací kosmetiku si aplikujte už ve čtvrtek (2-3 dny) před oslavou, svatbou, plesem.


 

Následující dny si vaše nové, dokonalé opálení už jen užíváte. Pro udržení rovnoměrného opálení si pokožku po sprše vždy důkladně hydratujte. Opálení se v pokožce udrží 7-10 dní a odeznívá postupně. Doba trvání opálení se prodlužuje nebo zkracuje v závislosti na typu pokožky, přípravy pokožky, péče a v neposlední řadě i od životního stylu.

170 ml balení samoopalovacího mléka Fake Bake Flawless vám vystačí na 6-8 aplikací celého těla. Vaše opálení si tak můžete vychutnávat nonstop, minimálně dva až tři měsíce. Složení mléka je na přírodní bázi a používat jej můžete 10 měsíců od otevření. Garantujeme vám ale, že samoopalování s tímto produktem si zamilujete tak, že ho spotřebujete mnohem dříve.

 

Samoopalovaci-mleko-FakeBake-Flawless-Flawless-DARKER-blog-5-min

 

Samoopalování je jeden z nejzdravějších způsobů, jak být opálený během celého roku. Pokud jste samoopalovací mléko Fake Bake Flawless, nebo Flawless DARKER dosud neznali, určitě vám ho doporučujeme vyzkoušet. V případě, že už dávno patří k vašim "tanning favoritům", nezapomeňte nám o tom napsat, nebo přidat svou recenzi k tomuto produktu.

 

  Fake Bake Flawless  > 

  Fake Bake Flawless DARKER  > 

 

Zpět do obchodu