Je vhodné používat samoopalovací přípravky i přes léto?

Pomalu, ale jistě se nám blíží letní měsíce, se kterými je přirozeně spojena i krásná opálená pokožka. Momentálně vůbec netušíme, jak se aktuální situace související s celosvětovou pandemií bude vyvíjet, a kdy nejblíže bude možné vycestovat někam k moři, nebo za poznáváním.

Jak tedy docílit krásnou bronzovou pokožku, pokud se na pláž letos nedostaneme? Možností je hned několik. Opalovat se přece dá i na koupalištích, u jezera, nebo během turistiky.

 

samoopalovaci-kremy-v-lete

 

V případě, že budete muset v letním období dohánět v práci, co jste během karanténních měsíců zameškali, žádné obavy, i vy máte několik možností, jak docílit přirozené opálení. Do této skupiny můžeme klidně zařadit i lidi, kteří sice čas mít budou, ale nechtějí svou pokožku zbytečně vystavovat škodlivému UV záření a hledají způsob, jak docílit jednotný a přirozeně opálený odstín jiným způsobem, případně rychleji.

Neradíme vám samozřejmě pobyt na slunci úplně vynechat, protože sluneční paprsky dopomáhají k tvorbě vitamínu D, který je velmi důležitý pro naše vyrovnané a spokojené fungování, stejně tak i pro naše celkové zdraví. Více se o tomto tématu může dočíst na našem blogu v článku: Jak důležitý je (sluneční) vitamin D?

Bez ohledu na to, do které skupiny opalujících patříte, pokud chcete disponovat sexi bronzovou pokožkou již nyní, sáhnout můžete po samoopalovacích produktech. Připravíte si tak dobrý základ na první dny v plavkách.

 

A co je nejdůležitější?

 

Samoopalovací přípravek neobsahuje UV filtry a nechrání pokožku před slunečním zářením. Po použití se tělo vystavené přímému působení slunečního záření opálí stejně. Používání samoopalovacího přípravku v létě tak nijak nebrání dodatečnému opalování na slunci.

Pokud používáte kvalitní samoopalovací krém nemusíte se bát ani koupání v moři nebo v bazénu. Vaše opálení bez problémů vydrží i celodenní pobyt v aquaparku při absolvování různých vodních atrakcí a pod. Na jeho trvanlivost nemá vliv ani nadměrné se pocení při sportu, nebo jakákoli jiná fyzická aktivita. Odeznívá postupně, stejně jako přirozeně získané opálení prostřednictvím UV záření.

Jediné, co je třeba dodržovat, je poctivá a pravidelná hydratace. Jednoduše nenechat pokožku vyschnout a začít se loupat.

 

Vyzkoušejte 100% Přírodní hydrataci, která vydrží: SHEABUTTER Nerafinované Bambucké máslo

 

I vy si už představujete své tělo nádherně bronzové, plné energie, připravené na obdivující pohledy kolemjdoucích? Tak pojďte do toho a vytvořte si tento pocit už dnes. V naší nabídce naleznete širokou škálu samoopalovacích produktů TOP světových značek, s kterých si vybere opravdu každý. Ať už jste začátečník a toužíte jen po jemném "touch of the sun" nebo náročný uživatel, který přesně ví, co chce.

 

Zpět do obchodu