"DRIPPING GOLD" Po roce od zavedení Bestseller

Zvyšující se zájem o rychlé a zdravé opálení nám zhruba před rokem vnukl myšlenku přidání další samoopalovací značky. Protože každému „sedne“ něco jiného, měli jsme velkou ambici zařadit na SamoopalovacíSvět novou, stejně kvalitní značku, která má předpoklady stát se oblíbenou minimálně tak, jako naše TOP značky samoopalovací kosmetiky Fake Bake a He-Shi.

 

Samoopalování je jednoznačně vášeň

Je to touha být krásně opálen, bez nutnosti vystavování se nebezpečnému UV záření. Samoopalovací kosmetika vám poskytne stejný efekt snadno, rychle a zdravě. Instantní opálení na svatbu, oslavu, ples či jinou společenskou příležitost, párty, festival nebo na dovolenou.

Samoopalovací produkty vám pomohou, i když vás sluníčko neopálí nebo opálí jen velmi málo. Když se nechcete, nebo nemůžete opalovat na slunci, či v případě máte-li vitiligo, různé depigmentace, nebo hyperpigmentace.

 

Jak jsme vybírali novou značku?

Vraťme se k výběru samotné značky. Byla to dlouhá a zajímavá cesta, na které jsme se setkali s různými omyly:

  • oranžové tóny
  • vysušená pokožka
  • alergické reakce
  • agresivní vůně, až zápachy
  • zúžená nebo malá nabídka
  • a různé jiné…

Abychom vám nabídli jen ty nejluxusnější a nejkvalitnější produkty, byl pro nás výběr další značky do našeho portfolia náročný proces, který trval déle než rok.

Na začátku cesty to byly méně úspěšné nebo neúspěšné pokusy častokrát i při testování známých, světových značek, které ale nesplňovaly naši představu a hlavně kvalitu produktů.

Produkty jsme testovali na všech typech pokožky: na mužích, na ženách, na suché i mastné pokožce. Na mladé pokožce i na pokožce ve zralém věku.

Samoopalování milujeme a nejsme jen distribuční sklad s kosmetikou. Všechny produkty i sami používáme a proto vám vždy umíme poradit s výběrem produktu a jeho aplikací. Každý jeden samoopalovací krém, liquid, pěna i nástřiková emulze, jsou před uvedením do naší nabídky „milionkrát“ testovány naším týmem i vybranou skupinou zákazníků.

 

Dripping-gold-po-roku-bestseller

 

Která značka nakonec vyšla jako NEJ?

Naše náročná kritéria nejlépe splňovala irská značka DRIPPING GOLD.

Jde o luxusní samoopalovací kosmetiku, která vznikla v roce 2015. Úspěšná beauty bloggerka Suzanne Jackson vytvořila řadu samoopalovací kosmetiky DRIPPING GOLD, která se stala ihned celosvětovým bestsellerem.

Jako fanynka bronzového opálení strávila Suzanne Jackson léta vývojem své značky, kterou „vyšperkovala“ do dokonalosti. Zaměřila se hlavně na opálení s přirozeným výsledným efektem, vyblednutím bez problémů, nádhernými odlesky a ingrediencemi milujícími pokožku.

DRIPPING GOLD klade pokožku na první místo a to pro nás bylo rozhodující. Složení produktů s těmi nejlepšími ingrediencemi:

  • vitamíny
  • kyselina hyaluronová
  • aktivní výtažky z ovoce a rostlin
  • Cruelty FREE & VEGAN
  • Bez parabenů
  • a mnoho dalšího…

Produkty nejen krásně voní, ale pokožka je po nich svěží, hydratovaná a hedvábně jemná. Všechny produkty DRIPPING GOLD totiž hydratují pokožku a chrání před předčasným stárnutím. S hrdostí se značka pyšní také certifikátem PETA.

V portfoliu produktů DRIPPING GOLD naleznete samoopalovací produkty pro všechny typy pokožky, doplňkové produkty i profesionální produkty pro nástřikové opálení:

 

Produkty pro bledé až středně tmavé typy pokožky

dripping-gold-samoopalovacie-produkty-stredne-tmavy-typ-pokozky

 

Produkty pro tmavé typy pokožky

dripping-gold-samoopalovacie-produkty-tmavy-typ-pokozky

 

Doplňkové produkty

dripping-gold-samoopalovacie-doplnkove-produkty

 

Ucelená a oceňovaná samoopalovací kosmetika DRIPPING GOLD je víc než jen beauty značka. Její produkty milují celebrity a influenceři včetně Whitney Simmons, Casey Holmes a Olivie Atwood. Stala se jednou z TOP značek v UK, EU, USA a aktuálně i na SamoopalovacíSvět.

Po zhruba roce prodeje se DRIPPING GOLD zařadila mezi naše ověřené značky a její produkty si ihned našly své fanoušky. Díky široké nabídce pro všechny typy pokožky si ten správný odstín opálení vybere opravdu každý.

 

Dripping-gold-po-roku-bestseller-1

 

Budeme rádi, pokud nám napíšete i vaše zkušenosti s touto značkou. Učinit tak můžete v detailu konkrétního produktu v záložce [Hodnocení]. Děkujeme :)

 

 

Zpět do obchodu