3 jednoduché kroky k dokonalé pleti bez make-upu

 

Patříte k ženám, které každodenní starosti a čas strávený líčením vyměnily za něco příjemnějšího, nebo se radikálně připojily k hnutí „NO MAKE-UP“? Případně uvažujete o tom, že čas od času se budete prezentovat vaší přirozenou krásou a postupně se zbavíte ranní rutiny líčení? Pokud ano, máme pro vás skvělý tip, který vám pomůže v obou případech.

 

dokonala-plet-bez-make-upu-nomakeup-image

 

Krásná zářivá pleť #nomakeup

V první řadě je třeba si uvědomit, že přestat s líčením neznamená přestat s péčí o pleť. Aby pleť vypadala dobře, resp. lepší a zdravější, je nezbytná správná péče. Držte se těchto 3 jednoduchých kroků a výsledkem bude příjemné překvapení v podobě přirozeně krásné, zářivé pleti.

 

1. Pravidelné a důkladné čištění pleti

Prvním a asi nejdůležitějším krokem je pravidelné čištění pleti večer, ale i ráno. Udělejte si z čištění pleti svůj rituál, který se časem stane samozřejmostí. Používání přírodní kosmetiky je v tomto případě více než žádoucí a vaše pleť se vám za to i patřičně odvděčí. Dnes je na trhu nespočet produktů na přírodní bázi a najít si ty, které vašemu typu pleti nejvíce vyhovují, není vůbec složité.

Největší důraz věnujte večernímu čištění pleti, které odstraní odumřelé kožní buňky a nečistoty „nasbírané“ v průběhu celého dne. Zároveň pomůže absorbovat výživné látky během spánku.

Neméně důležité je ranní čištění, kterým smyjete nevstřebané zbytky nočního krému, pot a maz. Tak je pleť připravena na nový den.

Při čištění postupujte jemně, pleť nedřete a nenatahujte. Nezapomínejte na dekolt! Stejnou péči věnujte vždy i dekoltu.

 

2. Správný noční krém

A tady se dostáváme k našemu tipu. Tím je snad nejjednodušší a zároveň nejdokonalejší produkt na obličej a dekolt z naší nabídky He-Shi Overnight Hyaluronic Tan Balm

Exkluzivní balzám 3v1, který zpevňuje a vyživuje pokožku, odstraňuje jemné vrásky a postupně vytváří jemné, bronzové opálení. Nejenže vaše pleť během noci dostane všechny výživné látky, ale také získá kombinaci účinných přírodních anti-ageing složek jako: kyselina hyaluronová, jojobový protein a mandlový olej. Jemný a přirozený opálený odstín díky přírodnímu DHA už je jen pomyslnou tečkou k dokonalosti.

Pravidelným používáním bude vaše pleť působit zdravě, svěže, výrazně mladší a bude mít přirozený bronzový tón, který opravdu nepotřebuje make-up.

 

nomakeup-2-cz

  • Terapeutická vůně levandule pro lepší spánek
  • Přírodní DHA složení obohacené o jojobový protein a mandlový olej
  • Kyselina hyaluronová pro posílení pleti a udržení mladistvého vzhledu
  • Aktivní přírodní anti-ageing složka Brazilian Milles

 

  • Bez doprovodné barvy, neucpává póry
  • Bezpečný v těhotenství i při kojení
  • Pro ženy i pro muže
  • Bez palmového a minerálního oleje

 

3. Hydratace těla zvenčí i zevnitř

Určitě jste už slyšeli o tom, že lidská pokožka je ukazatelem vnitřního stavu těla a zdraví. Jednou z nejzákladnějších věcí jak dosáhnout, aby biologické procesy v lidském těle pracovaly správně je pravidelný pitný režim (průměrný příjem vody je 30-40 ml na 1 kg tělesné hmotnosti). Pijeme samozřejmě pravidelně v menších dávkách.

Pokud jde o hydrataci zvenčí, speciálně pro pleť a dekolt vám doporučujeme používat kosmetiku na přírodním základě, bez zbytečných chem. přísad a konzervantů. Ideální je lehký hydratační krém, nebo balzám s SPF faktorem vyhovující vašemu typu pleti.

 

Celý postup péče o pleť (shrnutí)

Krok 1 - Před spaním si uděláme standardní očistu pleti a dekoltu

Krok 2 - Důkladně opláchneme zbytky čistících přípravků a osušíme pokožku. Následně aplikujeme He-Shi Overnight Hyaluronic Tan Balm

Krok 3 - Ráno po probuzení pleť i dekolt opět důkladně opláchneme a smyjeme zbytky nočního balzámu. Tentokrát už bez čistící kosmetiky, jen čistou vodou. Pleť osušíme a hydratujeme denním krémem.

 

Budete-li se o svou pleť pravidelně starat a držet se našeho jednoduchého postupu, výsledkem bude zářivá a přirozená krása i bez make-upu. Svěžest a správný tón pleti bude působit opravdu kouzelně a zdravě. Vždyť přece, v jednoduchosti je krása ;)

 

 

Zpět do obchodu