Jak poznáte kvalitní Samoopalovací krém?

Na trhu je mnoho výrobků a značek s titulem "samoopalovací", které se většinou řadí do skupiny vedlejších produktů známých kosmetických značek. Cílem je samozřejmě pokrýt co nejširší portfolio použití, ať už pod známou značkou, nebo vytvořením sezónního brandu.

Výsledek po použití těchto produktů vás v nejlepším případě uspokojí jen částečně, v horších případech skončí rovnou katastrofou.

Zahoďme však všechny předsudky a podívejme se, jak to vlastně s těmi "samoopalovacími zázraky" je.

 

ako-spoznat-kvalitny-samoopalovaci-krem

 

Jak si vybrat dokonalý samoopalovací produkt, jehož výsledkem bude i dokonalé opálení?

Prvním a zároveň nejdůležitějším ukazatelem při volbě produktu je vybrat si výrobce, jehož hlavním a základním produktem je právě samoopalovací produkt. Výrobce resp. značku, která všechny zdroje investuje do výzkumu, výroby a propagace produktů na samoopalování. Jen to jsou opravdoví specialisté v dané oblasti a dokáží na trh přinést produkty, které opravdu fungují.

 

 

Informujte se

V dnešní době internetu a soc. sítí, není problém během pár minut najít všechny potřebné informace na firemních profilech a stránkách věnovaných tomuto tématu. Korektní informace, které vám nejen pomohou při výběru, ale zároveň přinášejí hodnotný obsah, recenze a tipy, jak dělat věci správně.

 

 

Neméně podstatné je to, kde se rozhodnete nakupovat

Stejných kritérií se držte i při nákupu samoopalovacích produktů a služeb. V kosmetickém salonu vám vždy dají kvalitnější informace o daném produktu a jeho použití, jak na pokladně v drogerii nebo na info-pultu v samoobsluze.

Nespoléhejte se na pár vět na obalu, které většinou pojednávají o "zázračném výsledku" a to vše za poloviční cenu.

Pokud zvolíte pohodlnější formu nakupování přes internet, navštěvujte specializované e-shopy zaměřené na samoopalovací kosmetiku, které kromě konkrétních produktů nabízejí i kvalitní informace a najdete tam odpovědi na nejčastější otázky ohledně samoopalování, vlastností produktů a jejich aplikace.

Nebojte se zavolat na infolinku, napsat e-mail, nebo zprávu a nechat si poradit. Jen tehdy zjistíte, zda kupujete od skutečných odborníků, kteří vědí co potřebujete.

 

 

Jaké jsou hlavní rozdíly mezi samoopalovacími produkty?

Co odlišuje jednotlivé produkty a výrobce a na co si třeba dát největší pozor při výběru?

Stejně jako u ochranných krémech s SPF faktorem i při výběru produktů, které poskytnou opálení bez UV záření, je důležité vědět, jak fungují.

Opravdu kvalitní produkt pro vytvoření opálení tou nejzdravější formou neobsahuje žádná barviva ani látky, které by mohly způsobovat nepřirozenou barvu. Každý člověk má přece jiný odstín pokožky a proto není možné, ani přirozené ho jen tak povrchově obarvit.

Jedinou barevnou příměs samoopalovacích produktů tvoří indikátor tzv. (doprovodná barva), která se do složení přidává záměrně, aby jasně indikovala místa, kde byl přípravek již nanesen. Tím zajišťuje rovnoměrné rozetření krému. Je na bázi vody a tak se po dokončení procesu aplikace jednoduše smyje vodou.

 

 

Složení kvalitních samoopalovacích přípravků

Dalším znakem, podle kterého poznáte ten správný samoopalovací produkt pro vaše opálení, je jeho složení. Hlavní aktivní složkou opravdu kvalitních výrobků jsou přírodní sacharidy DHA (dihydroxyaceton) nebo Erytrulóza, v nejlepším případě jejich kombinace.

Chemické vzorce ohledně monosacharidů s ketonovou skupinou a uhlíkové řetězce necháme pro chemiky. V jednoduchosti to funguje následovně: DHA a Erytrulóza reagují s bílkovinou (keratinem) obsaženém v našem těle a přirozenou reakcí vzniká ve vrchní vrstvě pokožky spektrum barev (opálení).

Proces je velmi podobný přírodnímu opalování, ale bez škodlivého UV záření, které poškozuje hlubší vrstvy pokožky. Nahrazují ho přírodní cukry DHA a Erytrulóza, které však působí ve vrchnejší vrstvě pokožky a proto výsledné opálení vydrží kratší čas.

 

 

Vyšší cena je úměrná výsledku opálení

V porovnání s běžnými kosmetickými produkty z kategorie opalování, musíte při kvalitním samoopalovacím produktu počítat i s vyšší cenou. Ta je však při správném výběru přímo úměrná výsledku v podobě dokonalého bronzového opálení.

 

 

Pokud byste se v nabídce samoopalovacích produktů přece jen nevěděli zorientovat, nebo se stále rozhodujete, který krém, nebo samoopalovací mléko je pro vás to pravé, neváhejte si prohlédnout naši nabídku, nebo se nás rovnou zeptejte.

SamoopalovacíSvět se již více než 12 let stará o dokonalé a zdravé opálení našich zákazníků a všechny naše samoopalovací produkty splňují ty nejpřísnější kritéria v této oblasti. Jsme tu pro vás 24/7 a nezapomeňte: Opalujte se s rozumem.

Zpět do obchodu