Sexy opálení není jen pro ženy

Už dávno neplatí, že kosmetické a beauty produkty jsou výsadou žen. I muži se chtějí líbit a vypadat sexy, k čemuž neodmyslitelně patří i pěkně opálená pokožka. Nejjednodušším způsobem, jak toho dosáhnout je samozřejmě použít samoopalovací krém.
Většina produktů je unisex a fungují stejně na ženské i mužské pokožce.
 

sexy-opaleni-pro-muze

 

A proč by vlastně muži měli být opálení?

 

Nejen proto, že opálená pokožka působí atraktivnější a přitažlivější, ale věděli jste, že opálení zeštíhluje a zvýrazňuje svalstvo? Takže pokud chcete, aby vaše dokonale vyrýsované tělo působilo ještě výrazněji, směle do toho. A zaručujeme vám, že nejedna žena se za vámi otočí s obdivujícím pohledem.

 

Znáte ty situace, první slunce vystrčí své paprsky, my si řekneme, vždyť je ještě neškodné a večer doma sedíte s opálením podle trička, tílka nebo šortek, které zejména během cyklistiky dokáží vykouzlit velmi vtipné a neskutečně rychlé opálené tvary. Co teď s tím?

 

Odpověď je jednoduchá. Stačí použít kvalitní samoopalovací krém, který tyto barevné odchylky dorovná, nebo alespoň částečně zmírní ostré přechody. Vhodně zvolený samoopalovací přípravek vám dokáže pomoci i s takovými drobnostmi, jakým je například barevná nerovnost způsobená návštěvou barbera a tedy novým střihem, který odhalí zatím neopálené části pokožky hlavy a krku.

 

Chceš být opálený, ale nemáš na to čas, nebo se ti nechce?

 

Pro aktivní muže, kteří na aplikaci samoopalovacích přípravků prostě nemají čas, ale přece se chtějí pyšnit dokonalým bronzovým tělem, jsou výbornou volbou hydratační krémy s postupným opálením. Neobsahuje doprovodnou barvu, takže se dá aplikovat kdykoliv během dne, jak leckterý jiný hydratační přípravek.

Tajemství jejich účinku je skryté ve složení, které funguje na bázi dvou aktivních opalovacích složek, které po nanesení aktivují melanin ve svrchních vrstvách pokožky což dopomáhá k vytvoření jednotného barevného odstínu pokožky. Tento proces je identický s přirozeným opalovacím procesem, ale s absencí škodlivého UV záření. Výsledné opálení se dokonale přizpůsobí tónu vaší pokožky, kterou dokáže ztmavit o 1 - 2 odstíny vždy tak, aby výsledek působil velmi přirozeně.

 

Fake-Bake-Sport 

Fake Bake Sport Daily Tan 236ml >

He-shi-gradual

He-Shi Day To Day Gradual Tan 200ml >

 

Produkty jsou absolutně bez barviv, takže se nemusíte obávat skvrn, barevných nerovností nebo oranžového tónu pokožky.

Kromě toho obsahují i ​​vitamíny + silné antioxidanty čímž zbavují pokožku škodlivých látek a udržují ji zdravou a hydratovanou. Pomáhají také v boji proti volným radikálům, které způsobují předčasné stárnutí pokožky.

Jejich použití a aplikace je velmi jednoduchá a intuitivní. Na nanášení nepotřebujete žádné speciální rukavice, ani pomůcky. Můžete si je klidně vzít s sebou do posilovny a aplikovat po sprše po cvičení tak, jako jakékoliv jiné hydratační mléko. 

 

Chceš intenzivní opálení ještě jednodušší?

 

Stále více mužů začíná využívat služby Profesionálního nástřikového opálení, kde jejich pokožka získá požadovaný opálený odstín doslova za pár minut. Jednoznačně jde o nejjednodušší řešení se 100% výsledkem.

Celý proces provádí školený profesionál s certifikátem Tanning Expert v kosmetickém salonu, fitness či wellness centru, nebo si tyto služby můžete objednat přímo k vám domů.

 

Možností, jak být dokonalé opálený nejen během letní sezóny, ale iv průběhu celého roku je opravdu dost a to stejně tak pro muže, jako pro ženy.

 

Zpět do obchodu