7 Tipů jak se správně a zdravě opalovat

Každý z nás tráví léto jinak, ale přece máme jednu věc společnou. Aktivita číslo jedna každé letní sezóny je: Opalování.

Někdo se opaluje cíleně, kvůli dosažení požadovaného bronzového odstínu a někdo jen jako průvodní jev způsobený pobytem na slunci. Tak, či onak je dobré vědět, jak vlastně opalování funguje a jak se opalovat správně a zdravě. Nikdo se přece nechce hned v první sluneční dny spálit a zbytek sezóny trávit ve stínu, nebo si nechtěně přivodit trvalé poškození pokožky.

Pokud patříte k lidem, kteří chtějí být informováni a chcete se o opalování dozvědět více, případně se z nějakého důvodu nemůžete slunit a hledáte vhodné alternativy, máme pro vás zajímavý tip. A ne jeden, ale hned sedm.

 

eKniha (PDF)

eBook-samoopalovacisvet-CZ

7 TIPŮ JAK ZÍSKAT A UDRŽET SI ZDRAVÉ, PŘIROZENĚ VYPADAJÍCÍ OPÁLENÍ

Stáhněte si ZDARMA toto zajímavé čtení, kde najdete podrobný návod pro správné a zdravé opalování, jehož výsledkem bude vždy svěží bronzová pokožka. Na 12-ti stranách najdete:

 

Jak používat krémy s faktorem, jak dávkovat pobyt na slunci?

Jak si vybrat a používat samoopalovací produkty?

Jakou alternativu zvolit pokud trpíte alergií na slunce?

Jak opálením překrýt pigmentové skvrny či ztrátu pigmentu?

Co dělat, aby opálení vydrželo co nejdéle?

 


 Pro stažení prosím vyplňte a odešlete formulář. 

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

 

Vaše údaje jsou v bezpečí, ani my nemáme rádi SPAM ;)  


Podle nás je to doslova povinné čtení pro všechny na dovolené a každého, kdo se během léta alespoň na jeden den rozhodne svou pokožku vystavit slunečnímu záření.

Opalovat se přece dá i s rozumem ;)

Zpět do obchodu