Jak si udržet a prodloužit dovolenkové opálení?

Letní prázdniny jsou v plném proudu a mnoho z vás má už letní dovolenou za sebou, jste odpočatí, zrelaxovaní a plní energie. Pokožka je krásně bronzová a všichni samozřejmě chceme, aby taková vydržela co nejdéle. Bez ohledu na to, jaký způsob opálení jste pro svůj dokonalý odstín zvolili, vaše opálení nevydrží věčně. To, jak brzy o něj přijdete, je jen ve vašich rukou.

 

jak-si-udrzet-opaleni

 

Během léta dáváme své pokožce pořádně zabrat. Vlivem slunce, mořské, nebo chlorové vody v bazénu se pokožka namáhá a celkově vyčerpává. Následně vysychá a sama se pomalu regeneruje vytvářením nových vrstev. Souběžně se však zbavuje i starých vrstev a tím odchází opálení a vy postupně blednete.

 

DÁME VÁM PROTO NĚKOLIK TIPŮ, JAK TENTO PROCES CO NEJVÍCE PRODLOUŽIT A TÍM SI UDRŽET SVÉ OPÁLENÍ CO NEJDÉLE.

 

Hydratace pokožky

Hydratace je základem života jako-takového a při udržení letního opálení hraje zásadní roli. Na hydrataci pokožky nezapomínáme během opalování, ale po příchodu domů ji většinou odsouváme na druhou kolej. Jednorázové použití krému po opalování určitě nestačí. Kolotoč povinností je neúprosný, času je málo, ale bronzový odstín opálení si dokážete prodloužit jen důslednou a pravidelnou hydrataci pokožky.

Ideální je interval ráno a večer, v nejlepším případě vždy, když máte suchý, táhlý pocit.

Pokud jde o složení hydratačních přípravků, ideální jsou paradoxně produkty s nejnižším obsahem vody. Nejlepší je v tomto případě použití přírodních olejů a tuků. Ty se přirozeně vstřebají do pokožky, hydratují ji a vyživují.

 

 

Vnitřní hydratace

Při hydrataci zvenčí nekončíme. Další velmi potřebnou částí pro udržení opálení je vnitřní hydratace = pitný režim. Řeknete si: "Samozřejmě, to je jasné". Ale přiznejte, kdo z vás dodržuje pitný režim přes letní měsíce a hlavně v období dovolených?

V potřebné míře skoro nikdo.

Pamatujte, že do pitného režimu se nepočítá káva (ani latte), alkohol, slazené drinky a pod.. Nejlepší doplnění pitného režimu je minerální vodou, čistou vodou, nebo kvalitním bylinkovým a zeleným čajem.

 

 

Profesionální produkty na udržení opálení

Plné (tmavé) opálení, které jste si přinesli z dovolené vydrží cca 2-3 týdny. Postupně začíná blednout a do 1-2 měsíců (dle péče) se zcela ztratí. Pokud se svého krásného, snědého opálení nechcete vzdát, ideálním a zároveň nejjednodušším řešením je použití samoopalovacích přípravků.

Ne však ledajakých, které převážně barví pokožku zvenčí, protože by s vrchními vrstvami odešlo i takto vytvořené opálení.

 

Doporučujeme vám použít opravdu kvalitní produkty s obsahem samoopalovacích látek na bázi přírodních cukrů. Ty vytvářejí opálení přirozenou reakcí s vaším pigmentem přímo v pokožce, ne na povrchu. Stejný proces, jako při opalování na slunci, ale bez UV záření.

Vaše dovolenkové opálení sice postupně mizí, ale pigment v pokožce nezačne blednout, protože ho plně nahrazuje opálení vytvořené samoopalovacím mlékem nebo krémem. Odstín je přirozený a častokrát ani sami nepoznáte rozdíl.

 

V naší nabídce najdete množství produktů, které udrží vaše opálení. S přihlédnutím na recenze našich zákazníků, snadnost použití a výsledného opálení, bychom vám doporučili následující:

 

Samoopalovací produkty na obličej a celé tělo

Samoopalovaci-pena-He-Shi-Rapid-1Hour-Mousse

He-Shi Rapid 1Hour Mousse 150ml

Luxusní samoopalovací pěna na obličej a celé tělo, která opaluje pokožku již za 1 hodinu a vytváří dokonale rovnoměrné opálení. Hloubku a intenzitu opálení si navíc můžete regulovat dobou působení při aplikaci.

Samoopalovaci-hydratacni-krem-He-Shi Day-To-Day-Gradual-Tan

He-Shi Day To Day Gradual Tan 200ml

Lehký hydratační krém na každodenní použití, který postupně vytváří a udržuje jemné bronzové opálení. Ideální pro lidi s aktivním životním stylem.

 

 

Samoopalovací produkty na obličej a dekolt

Samoopalovaci-voda-He-Shi-H2O-GLOW-Hyaluronic-Facial-Mist

He-Shi H2O GLOW Hyaluronic Facial Mist 100ml

Nejnovější samoopalovací voda na pleť a dekolt. Speciálně navržena pro rychlé vytvoření opálení na jemnější pokožce obličeje tak, aby neucpávala póry. Ideální pro dny bez make-upu. Extra přidáním kyseliny hyaluronové dokonale hydratuje vaši pleť, odstraňuje jemné vrásky, zpevňuje pleť a vytváří bronzové opálení.

Samoopalovaci-balzam-He-Shi-Overnight-Hyaluronic-Tan-Balm

He-Shi Overnight Hyaluronic Tan Balm 50ml

Exkluzivní samoopalovací balzám na pleť a dekolt. Kombinace silných anti-ageing složek, kyseliny hyaluronové, jojobového proteinu a mandlového oleje funguje jako 3v1. Během noci zpevňuje a vyživuje pokožku, odstraňuje jemné vrásky a postupně vytváří bronzové opálení.

 

Pravidelným používáním správného samoopalovacího přípravku vaše pokožka v podstatě nikdy zcela nevybledne. Hydratační složky obsažené ve složení zpomalí odlupování pokožky (blednutí) a opálený odstín neustále doplňují samoopalovací látky. Barva opálení se ani v nejmenším nemění a svůj dovolenkový odstín si můžete udržet i během podzimu či zimy.

 

Dodržováním těchto jednoduchých tipů a výběrem správného produktu si nejen udržíte svěží mladistvý vzhled pokožky, ale zároveň nepřijdete o krásný opálený odstín, který vám tak sluší.

Zpět do obchodu