Firemní večírek ve zlatém

Pomalu, ale jistě se blíží naše nejoblíbenější svátky. Ještě předtím, než začne nákupní maraton a celodenní příprava dobrot od výmyslu světa, máte mnozí možnost zazářit někde jinde, než v kuchyni u sporáku. Firemní večírek před Vánocemi je k tomu přímo stvořený..

opaleni-na-vecirek

Poslední hodina v práci před firemním večírkem se zvykne nést spíše v duchu silvestrovského odpočítávání posledních vteřin starého roku. Všichni se večírku už nemohou dočkat a debaty v kancelářích se nenápadně zužují na jedinou hlavní debatu - o tom, jak budete vypadat večer. Pokud se náhodou pohráváte s myšlenkou, že akci nebudete připisovat velkou důležitost, rychle na ni zapomeňte. Taková párty je pouze jednou v roce. A pokud nepracujete v malé firmě, nevyhnete se střetnutí s manažery, s nimiž se běžně v práci nesetkáváte. Image šedé myšky si nechte raději na běžný pracovní den a na firemní večírek se předem připravte. Nemusíte navštěvovat žádné salony. Postačí trochu pozornosti a kreativity.

 

Co na sebe?

 

Šaty jsou základ. Vždy záleží na typu akce a společnosti, do které jdete, krátkými pouzdrovými šaty ale nikdy nic nezkazíte. Vhodné jsou i elegantní kalhoty. V kombinaci s třpytivým topem budou působit elegantně a slavnostně. Outfit doplňte vhodnou kabelkou a pokud se nechystáte strávit večírek v chladném prostředí, zvolte vysoké lodičky - toto je vhodná příležitost k tomu, abyste se v nich konečně ukázali. Výrazné šperky zvolte k jednoduchým šatům bez vzorů.

 

Stylový účes bez kadeřníka

 

S trochou kreativity nebudete před večírkem potřebovat kadeřníka - pokud to pro vás při nabitém dni znamená spíše starost navíc. Dlouhé vlasy upravíte pomocí spony na elegantní drdol v zlomku několika sekund. Krátké ozdobte třpytivou sponkou tak, aby ladila k outfitu. Účes nalakujte, aby vás vlasy nezradili ani při tanečních kreacích.

 

Naličte si bronz

 

Bronzová pokožka je pro někoho základ, pro jiného jen třešnička na dortu, bez které se na párty obejde. Nicméně to, jak skvěle jemné opálení vypadá, uznají mnozí až při pohledu na dámu, která opálený vzhled pokožky nezařadila až na poslední místo svých příprav. Pokud jste si v týdnu, nabitém povinnostmi, nenašli čas na profesionální nástřikové opálení ve vašem oblíbeném salonu, máte stále možnost to napravit a použít samoopalovací krém pro domácí použití. Samozřejmě ne obyčejný, ale opravdu kvalitní produkt, jehož výsledkem bude sexy bronzová pokožka bez jakýchkoliv skvrn, fleků a nepřirozených oranžových odstínů. Fake Bake, případně He-Shi je v tomto případě sázka na jistotu. Jemné líčení a výrazná rtěnka výborně doplní "opálenou" pokožku.

 

A vzhůru na firemní párty :)

 

 

 

Zpět do obchodu