TEST Dětských krémů na opalování

Ochrana pokožky před slunečním UV zářením je v dnešní době nutností. Zejména u našich dětí to platí dvojnásob. Bez patřičné ochrany by se jemná dětská pokožka v žádném případě neměla ocitnout na přímém slunci. Nevinné spálení může vést k poškození epidermy, které je nevratné, resp. pokožka si ho pamatuje. Zarudnutí se sice po pár dnech ztratí, ale v průběhu let se může projevit v podobě mnohem vážnějších problémů (alergie na slunce, pigmentové anomálie, kožní nádory a pod.)

 detske-opalovacie-kremy-1

 

Vybrat správný krém na opalování pro vaše dítě, je tak prioritou číslo jedna.

Začátkem léta a opalovací sezóny se články různých internetových magazínů, novin a časopisů přímo hemží reklamami na opalovací přípravky. Komerční (zaplacené) články kosmetických gigantů a recenze na nejlepší ochranu před škodlivým UV zářením jsou všude.

Čemu však věřit, když v oblíbeném časopise vyhrál test uživatelů krém, který byl v internetovém testu uživatelů poslední? Bohužel je to tak, že recenzi nebo test vyhraje často ta značka, která více zaplatí L Při reklamní kampani (jejíž jsou testy i recenze součástí) jde objektivnost "bokem".

Zjišťovali jsme a porovnávali, až jsme nakonec našli...

Nejméně zkreslený a ovlivněný test opalovacích produktů pro děti jsme našli v časopise dTest, který se věnuje nezávislému (nekomerčnímu) testování běžných spotřebitelských produktů. Výsledky byly v celku překvapující. Viz video projektu A DOST!

 

detske-opalovacie-kremy

 

Chcete-li se o správném opalování dozvědět více, doporučujeme stáhnout si ZDARMA naši 12 stranovou (PDF) eKnihu:

7 Tipů jak získat a udržet si zdravé, přirozeně vypadající opálení >>

 

Zpět do obchodu