Samoopalovacísvět od dnes bloguje

Všechny informace o opalování na jednom místě, jasně a přehledně na našem novém blogu. První blog o opalování věnovaný nejen našim zákazníkům, ale i široké veřejnosti a všem těm, kteří chtějí vědět, jak získat krásný bronzový odstín bez zbytečného poškození pokožky.

Samoopalovacisvet-od-dnes-bloguje

Opálená pokožka je trendom dnešnej doby a opaľovanie ako-také praktizuje veľká časť našej populácie. Opálená pokožka je trendem dnešní doby a opalování jako-takové praktikuje velká část naší populace. Bronzová pokožka je "IN" nejen v létě, ale i během celého roku. Jsou dokonce jedinci, pro které se opálení stalo určitým druhem závislosti a bez opáleného odstínu své pokožky, nedokáží fungovat.

Honba za bronzovým tělem však ze sebou nese i značná rizika a pokud se opalování nedělá správně, výsledný efekt může být opačný a poškození pokožky, které vzniklo nesprávným postupem, dokonce nevratné.

Proto se Vám formou krátkých článků budeme snažit vysvětlit všechny procesy spojené s opalováním, z času na čas prozradíme tipy a triky z této a příbuzných oblastí, případně nabídneme recenzi na vhodné zdravé alternativy.

V jednoduchosti vše, co se točí kolem zdravého životního stylu, v kombinaci s dokonale opáleným tělem. Pokud se Vám nějaký článek bude/nebude líbit, sdílejte komentujte, řekněte nám svůj názor :)

 

Váš Tým Samoopalovacísvět.cz

 

 

Zpět do obchodu